Magunkról
Elérhetőségek
Edzők
Versenyzők
Eredmények
Edzés helyszínek
Dunaharaszti
Szigethalom
Szigetszentmiklós
Taksony
Tököl
Szülő - gyerek edzések
Egyéni Kick-Box edzések

Belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
 
 
Regisztráció
 
« ElőzőHíreink
Következő »
Fighting Kempo

Folytatódik a kiváló tavaszi menetelés – 8 aranyérem és 1 ezüstérmet gyűjtöttünk

 

Fighting Kempo Magyarország rendezésében április 22.-én szombaton, Esztergomban rendeztek versenyt. A kempo, MMA és kick-box versenyzők összecsapására 25 klub 120 versenyzője nevezett. A magyar klubokon kívül a szomszédos Szlovákiából is érkezetek versenyzők.

 

Számunkra pozitív meglepetés a ring harcosok nagy száma volt, itt indult K1 szabályrendszerben a felnőttek között Laszák Zoltán és a junior korosztályban Elszaszer Dávid.

 

Laszák két gyors KO-val intézte el ellenfeleit. Zoltán az első ellenfelét 15 mp után egy fejre mért pontos ütéssel, míg a másik mérkőzésén 30 mp után egy pontos testrúgással küldte padlóra döntőbeli ellenfelét. Magabiztos győzelmek remélhetőleg felejtették vele, az előző héten elszenvedett full-contact vereségét, amit nagy riválisától, Benedek Zsolttól szenvedett el 1:2 arányban

 

Az élet Zoltánnal megegyező forgató könyvet írt Elszaszer Dávidnak is, mivel Dávid élete első K1-es versenyén mindkét ellenfelét magabiztosan győzte le, így Ő is feledtette a szegedi kick-box full-contact junior OB döntőjében elszenvedett vereségét.

 

Többi nyolc versenyzőnk is kiemelkedően versenyzett. Olajos Enikő a felnőttek között indult. Az elődöntőben magabiztos győzelmet aratott, viszont a döntőben technikai főlénye ellenére már nem bírt erős, nagy erővel „dolgozó” felnőtt ellenfelével és így a második helyezést ért el.

 

Az Eb ezüstérmes Ahmad Iliast sajnos az első mérkőzésén az ebben a szabályrendszerben tiltott nagy erejű technikák miatt ellenfelével együtt leléptették a bírók, így ezen a versenyen érem nélkül tért haza. Az eredmény ellenére nem sajnálkozunk, mivel verekedő ellenfele miatt csak ezt tehette.

 

A többi versenyzőnkről a részletek nélkül csak a dicséret szavával élhetünk, mivel mindegyikük győzött, így már csak a felsorolás következik.

 

Az eddig említett versenyzők mellet, aranyérmet szerzett:

 

Elszaszer Kitti, Gremen Petra, Házi Dániel, Vigmond Sándor és Vigmond Richárd és Vetor Attila

 

Összesítésben 8 aranyérem és 1 ezüstéremmel zártuk a versenyt!

 

Gratula!

 

GI

 

« ElőzőKövetkező »
Kiemelt támogatóink
Ifjúsági és Turista
Szálláshely

 


Támogatók

MÉDIA támogatók

Sportszövetségek

Pest Megyei
Sport Szövetség
 

 

 

© 2005. www.kickboxsziget.hu - E-mail - Elérhetőségek   Fejlesztette : Cyber Systems Kft.