Magunkról
Elérhetőségek
Edzők
Versenyzők
Eredmények
Edzés helyszínek
Dunaharaszti
Szigethalom
Szigetszentmiklós
Taksony
Tököl
Szülő - gyerek edzések
Egyéni Kick-Box edzések

Belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
 
 
Regisztráció
 
« ElőzőHíreink
Következő »
Európa Kupa/Horvátország

Sikeres évkezdésElszaszer Dávid mindkét szabályrendszer küzdelmeit megnyerte új súlycsoportjában

 

Európa Kupát rendeztek a horvátországi Karlovacban, ahol 12 ország 1200 versenyzője indult, közöttük hat versenyzőnk, akik kiválóan szerepeltek. Terveink szerint nagyobb csapattal szerettünk volna részt venni a versenyen, de Laszák Zoltán és Fésű Lajos sérülés miatt, míg Olajos Enikő és a Vetor testvérek iskolai feladatok miatt kihagyták az év első rangos versenyét.

 

A nyolcas és tizenhatos súlycsoportokból indultak küzdelmeink. Farkas Juliannának és Miskolczi Dávidnak nem sikerült az évkezdés, vereséget szenvedtek, míg a rutinosnak számító Elszaszer Kitti szoros küzdelemben 1:2 arányú vitatható vereséget szenvedet.

 

Vigmond Richárdnak jól sikerült az indulás, mivel light-contact szabályrendszerben kemény mérkőzésen tudta felülmúlni a tavalyi utánpótlás Európa bajnok olasz versenyzőt és meg sem állt a döntőig, ahol szoros mérkőzést vívót angol ellenfelével, de végül az angol nyert, így ezüstérmet szerzett.

 

Richárd lendülete kitartott a kick-light szabályrendszerben is, mivel külön ágon induló másik versenyzőnk Ahmad Ilias és Ricsi végigverte a mezőnyt és végül házi döntőt vívhattak az összevont cadet+junior korcsoport 57 kg-os versenyét. Ahmed Ilias aranyérmet, míg Vigmond Richárd egy újabb ezüstérmet szerzett.

 

Elszaszer Dávid a tavalyi sikeres éve után, idén már csak a felnőttek között indulhat és ott a 69 kg helyett egy súlycsoporttal feljebb, a 74 kg-ban kell bizonyítani tehetségét. Dávid ezen a versenyen is ellenállhatatlanak bizonyult, mivel a light és a kick-light kategóriában is 3-3 győzelmet szerezve állt a dobogó tetejére, így jó sikerült a bemutatkozás a felnőtt 74 kg-os mezőnyben.

 

Volt még egy érdekessége a versenynek, és pedig az, hogy a csapat szponzora a Jenox Kft tulajdonosa is elkísérte a csapatot a viadalra és nagy örömünkre tetszet neki sportágunk küzdelmei, így elmondhatjuk, hogy jó sikerül az „antrénk” is.

 

Gratula!

 

GI

 

 

 

 

 

 

« ElőzőKövetkező »
Kiemelt támogatóink
Ifjúsági és Turista
Szálláshely

 


Támogatók

MÉDIA támogatók

Sportszövetségek

Pest Megyei
Sport Szövetség
 

 

 

© 2005. www.kickboxsziget.hu - E-mail - Elérhetőségek   Fejlesztette : Cyber Systems Kft.